Ghost Of Christmas ennå ikke kommet

The Ghost of Christmas ennå ikke kommet, også kjent som The Ghost of Christmas Future, er et populært fiktiv figur i «A Christmas Carol”, en av de viktigste verkene av den berømte engelske forfatteren Charles Dickens. Det er en av de tre ånder som advarer Ebenezer Scrooge av et elendig liv som venter ham hvis han ikke klarer å endre sine gnien måter. Etter besøk av Jacob Marley Ghost of Christmas Past og Ghost of Christmas Present, Ghost of Christmas Yet to Come betaler et besøk til Skrue og tar ham til en reise i sin fremtid. Dette ansiktsløse, målløs gigantiske viser Skrue hva som kan komme til å skje i fremtiden hvis han fortsetter med sine gjerrig måter. På slutten av besøket, gjennomgår Skrue en fullstendig forvandling og bli en sjenerøs veldedige og en munter person. For å vite mer om Ghost of Christmas Yet to Come, gå gjennom følgende linjer.

Julen Ghosts Of Future

Utseende
The Ghost of Christmas ennå ikke kommet, en mørk fantom, er den mest skremmende av alle åndene som Scrooge er besøkt av. I utgangspunktet, han ser ut som en mørk skygge på veggen, men som han kommer ut fra veggene, finner Skrue ham fullstendig kamuflert i en svart hette kappe. Den eneste delen i kroppen hans som er synlig er et enkelt mager hånd som peker mot hva han ønsker å vise til Scrooge. I motsetning til de to foregående besøkende, forblir dette tegnet stille gjennom hele hans besøk og aldri ytrer et ord, Skrue forstår ham gjennom forutsetninger.

Rolle i “A Christmas Carol”
Ghost of Christmas Yet to Come tar Skrue på en tur i Skrues fremtid. Først av alt, er Skrue vist at Tiny Tim, hans sekretær Bob er syk-son, har gått bort nylig, og Bob Cratchit og hans familie sørger Tiny Tim død. På grunn av Bob Cratchit er minimal lønn i hendene på Scrooge, klarte han å gi viktig mat og medisinsk hjelp som førte til døden av Tiny Tim. Scrooge er vist at han også hadde nylig døde, og hvordan det er stor glede og kritikk av ham etter hans død. Fred, Skrue nevø og bare familie, arver alle Skrues penger. Skrues hushjelp, Mrs. Dilber, stjeler alle sine eiendeler, selv klærne som han ble begravd i, og selger dem til Old Joe. De som deltar på begravelsen er bare der for en gratis lunsj.

Skildring i filmer
Tegnet av Ghost of Christmas Yet to Come har gjort en rekke opptredener i filmer, TV-serier, samt spill. Men i mange kamper, synes skildringen å avvike fra novella til en viss grad. For eksempel i 1992 filmen, er “The Muppet Christmas Carol”, Ghost of Christmas Yet to Come vist som en stor skikkelse iført en fillete svart hette, vandre Skrue langsomt å ta ham til reisen av sin fremtid. Mens i “A Diva Christmas Carol”, er spøkelset avbildet som en liten TV som viser en fremtidig episode av “Behind the Music” om Ebony Scrooge.

Listen skrevet linjen gir en oversikt over den berømte karakter og hvordan hans besøk, sammen med tre andre ånder, ber Skrue til å bli en helt annen person.

Christmas In Ungarn
Juledekorasjoner
Utendørs Christmas Wreath
Julen Door Decor
Julen Around The World
Julegaver til besteforeldre
Mikulas
Julen Mocktails
Julen Kontor Dekorasjoner
Christmas In afrikanske Amerika
Juletre History

Leave a Reply