Følgesvenner av Saint Nicholas

Har du noen gang sammenlignet følgesvennene til Saint Nicholas i ulike land? Følget hans avslører hvor nært strikke verdensomspennende juletradisjoner er. Den gruppen som følger Saint Nicholas vises som en blanding av både gode og onde imidlertid tegnene som følger Saint Nicholas under reise sin, for å levere gaver, varierer fra sted til sted. Selv om helgen selv er representert som en velvillig beskytter av det gode, er han ofte ledsaget av noen onde tall. På grunn av dette, mens de fleste barn gleder i konsernets ankomst og ivrig vente på sine gaver, de frekke de frykter barskere følgesvenner av Saint Nicholas. Foreldrene ofte skremme sine barn ved disse ikke-så-gode karakterer for å gjøre dem lydige og disiplinerte. Derfor disse tegnene balansere konseptet med en sjenerøs julegave bringer med strenge disciplinarians. Vite mer om dette aspektet av Saint Nicholas gruppe i neste avsnitt.

Følgesvenner av Saint Nicholas

White Horse
Den hvite hesten, ofte kalt Schimmel, Amerigo, er ridd av Sinterklaas, av Nederland, i julen. Sinterklaas går rundt om i landet, besøke skoler og hjem. I noen deler av Belgia, Polen og Tyskland, er den hvite hesten sett med St. Nicholas.

Esel
Saint Nicholas i Frankrike, besøk Belgia, Luxembourg og Sveits barna, med kurver fulle av godbiter og leker, på et esel.

Angels
Engler anses å være posten keepers av Saint Nicholas. De reiser med den hellige i Belgia, Polen, Tyskland, Ukraina og Østerrike. De bærer med seg en stor bok å hjelpe Saint i å gi gaver til barn. Ifølge tsjekkisk og slovakisk tradisjon, englene beskytte barn fra de onde virkningene av djevelen.

Krampus
Krampus er en skremmende figur følger Saint Nicholas i Østerrike, Sør-Tyskland og noen østeuropeiske regioner også. Kledd i pels og fryktinngytende med et sett av horn og en lang tunge, er han ofte bundet i lenker for å skildre at han er under helgenens kontroll. Han forårsaker ingen skader på mennesker, men barn finne hans utseende skremmende og gjemme ham.

Devil
Djevelen er vanligvis lenket og ledsaget av en engel for å beskytte barna fra ham. Pr tsjekkisk og slovakisk tradisjoner, har denne raggete pels djevel med en lang rød tunge, horn og hale, en stab og gjør trusler om straff.

Ruprecht
Ruprecht anses å være den mest populære attendent i Tyskland. Å være en tjener, så vel som en hjelper, er hans ansikt generelt dekket av sot som han går ned i skorsteinen, distribusjon gaver. For de barna som har vært god i hele år, bærer han en sekk med godbiter mens en sterk stang for slem barn.

Zwarte Piet
Tegnet av Zwarte Piet, populært kalt ‘Black Peter’, oppsto i Nederland og han følger Saint Nicholas å hjelpe ham. Han reiser over hustak inn i hjemmene med Sinterklaas å holde en sjekk på barns atferd.

Schmutzli
Regnes som Saint Nicholas selskapsdame i Sveits, Schmutzli, kledd i brunt, er vanligvis de midler som foreldre truer sine barn for tjenesteforsømmelse deres. Han bærer en sekk og en bryter, og det sies at, slår han frekt barn med bryteren og setter dem i sekken for å spise dem i skogen. Men han bruker aldri bryteren og sekk og bare skremmer barna med dem.

Neste gang, erkjenner følgesvenner riktig når de kommer med Saint Nicholas denne julen!

Utendørs Christmas Wreath
Caganer
Snowman
Julen Advent Calendar Ideas
Jul i Portugal
Julen Quotes
Christmas In Sibir
Christmas Shopping For Husband
Julen I Øst-Asia
Julehandel for pappa
Julen Poems

Leave a Reply