Fødsel Fast

Nativity Fast er observert av Eastern katolske kirker, Oriental ortodokse, og ortodokse i påvente av Kristi fødsel. Fast strekker seg over en periode på 40 dager, som begynner 15 november kassaskuff 24.12. Denne faste er en av de fire faste etterfulgt av kirkene årlig. Fødselskirken Fast er også kjent som Philip Fast siden det vanligvis starter etter festen for St. Philip. Ifølge Eastern Orthodoxy, hjelper faste en å komme nærmere Gud som det begrenser samspillet i kroppen med verdslige gleder, og dermed påvirke sinn og sjel på en positiv måte. Det legges også vekt av kirken ikke bare å avstå seg fra mat, men også fra grådighet, sinne, hat og materialisme. Det oppmuntrer også til å engasjere seg i almisser til de fattige og trengende i perioden. Imidlertid er det Fasting ikke tillatt for folk som er syke, gravide, for ung og gammel.

Nativity Fast Retningslinjer

Fasting regler
Fødselskirken Fast er vanligvis delt inn i to perioder. 15 november til 9 desember danner den første perioden hvor matvarer som olje, vin, meieriprodukter og kjøtt er strengt fritatt forbruk er imidlertid en lov til å bruke olje og vin på tirsdag og torsdag, fisk, olje og vin på lørdag og søndag . Den andre perioden med faste ligger mellom 10 til 24 desember der alle nevnte matvarer er igjen utestengt fra vanlig forbruk, derimot, er forbruket av olje og vin tillatt på lørdag og søndag for denne perioden.

Ifølge den østlige ortodokse kirke, har faste ikke-inntak av fisk, olje, egg, meieriprodukter, rødt kjøtt, fjærfe, kjøttprodukter og vin. Reglene tillater en å bruke olje, vin og fisk fest på visse festdager, nemlig evangelisten Matteus, Apostle Andrew, Stor-martyr Barbara, St. Nicholas, St. Spiridon, St. Herman og St. Ignatius. En streng fastedag som kalles Paramony er observert like før fødsel der ingen fast føde er tatt til den første stjernen er lagt merke til på kveldshimmelen.

Formålet med Fasting

Modern juletrepynt
Hjemmelaget fine julegaver
Yule Goat
Noel Baba
Julen dikt for Teacher
Julen Door Decor
Romantiske fine julegaver
Juletradisjoner
Mikulas
Jul i Irak
Yule Lads

Leave a Reply