Christmas Village

Du kan ha din egen spesielle jul, komplett med små mennesker, hus, tog og bygninger. Nei, dette er ikke en jul i Lilliput! Dette handler om et konsept kalt Christmas Village, eller Putz som det er alternativt referert til. Christmas Village er en miniatyr landsby som brukes til pynt i julen. Tradisjonen går tilbake til gamle tider da Pennsylvania nederlandsk koloni hjem satt opp forseggjort nativity scener eller landsbyen scener under et juletre eller peisen mantel eller andre fremtredende steder i huset. Tradisjonen deretter vokste til slike store skalaer som nå hele samfunnet samler sammen for å dekorere hus, trær, innkjørsler i nabolaget, gir vei til etableringen av julen landsbyen og markeder. Det er virkelige julen landsbyer i tillegg inkluderer som en masse shopping og sightseeing alternativer for familier. Les videre for å finne ut mer om hvilke typer julen landsbyer.

Real Life Christmas Village
Besøker en Christmas landsby har nå blitt en tradisjon at mange familier elsker å følge hvert år i løpet av julen. Landsbyen er ofte laget med life-size landsbyen scener komplett med bygninger, hus, stall, innkjørsler osv. Familier kommer fra langt unna steder å se de vakkert dekorerte landsbyer. Disse landsbyene kan være interessant drive-through turer, gåturer eller enda interaktive opplevelser, avhengig av hvor mye tid og energi satt til å skape dem. Noen av de berømte julen landsbyer som skal besøkes er Koziar er jul Village (Pennsylvania), Irvine Park Christmas Village (Wisconsin), er altfor Country Christmas (Pennsylvania), Nashville Christmas Village (Tennessee) og Old World Canterbury Village (Michigan).

Miniatyr Christmas Village
For de familiene som er i stand til å gå og besøke en julegave landsby, er det morsom aktivitet å lage din egen miniatyr Christmas Village i hjemmet ditt. Velg et område i hjemmet der du ønsker å lage landsbyen scene. Velg flate og store overflater som bord, mantels, bokhylle topper eller gulv under juletreet. Du kan besøke en leketøysbutikk for å kjøpe hele settet med leker, tog, bygninger og hus. Du kan legge sand, steiner og høy slik at den ser autentisk. Hvis du kan, koble julelysene med husene for å gjøre dem ser ut som huset lys. Du kan prøve ut mange temaer som landet, barn, kjæledyr og vintage landsbyen temaer slik at landsbyen ikke ser haywire. Du kan opprette ulike scener som nativity, Julenissens verksted, by scene etc.

Vær ekstra forsiktig med landsbyene hvis du har små barn som kan ødelegge skjermen. Hvis du er redd for at de små delene kan være farlig for et barn så er det best å bruke mantel for displayet. Når du er ferdig, kan du bruke den opprinnelige emballasjen for å lagre dem. For mange familier er disse Christmas Village tilbehør blir samleobjekter, og de bare legge til figurer eller leker samling. Disse kan også gjøre store gaver til noen som liker å samle dem eller som lever i å skape landsbyer.

Noel Baba
Julen Charity Gaveideer
Julegaver til kjæresten
Førkristen Alpine Tradisjoner
Victorian juledekorasjon
Juletre Storage
Julen filmer
Julen Around The World
Julekaker
Christmas In Italy
Easy Julen Recipes For Kids

Leave a Reply