Christmas Toys for Boys

I motsetning til jenter som elsker fancy og elskelige leker, gutter elsker action-leker og funky gadgets. De har en techno-stripe inni persona sin helt fra begynnelsen, slik at de vokser opp, kjærligheten til gadgets også vokse sammen med dem. Det er alltid best å få dem det nyeste spillet i markedet. Hvis du gjør det, er du sikker på å verne scenen når gutten din går til vennene sine, stolt flaunting hans mye ønsket julen leketøy og blinkende en 1000 watt smil! Gutter elsker å leke seg aktivt og handle grovt til tider. Så Christmas leker bør være slik at de skal være solid og samtidig ser tøff og macho. Høres ut som et puslespill? Slappe av, det er ikke så vanskelig å plukke opp en julen leketøy for gutter. I tilfelle du fortsatt lurer på vår liste over topp julen leker for gutter burde gi deg noen ideer.

Mest julen Toys for en gutt

Sykkel
Det er ingenting mer som guttene elsker enn følelsen av å være vokst opp og uavhengig. Gifting en sykkel til ham betyr mye for ham som det betyr at du har tro på at han kan vandre rundt på sin egen nå. Også den siste sykkel med gir og moderne design gjør at du føler ham som en dude. Så, er en sykkel sikkert en flott julegaver for gutter.

DVD Stiller
Som dere vet, elsker din lille fyr action, spenning, fantasy og spenning, kan du også kjøpe en rekke av Star Wars, Harry Potter, Chronicles of Narnia, Supermann, Pirates of the Caribbean DVDer. Du vil se ham overveldet med denne gaven.

FIFA 2007 Console spill
Som forelder har du alltid bedt ungen å holde seg borte fra dataspill, men gjøre denne julen spesiell ved vindkast dataspill gal gutt med forhånd spill som FIFA 2007 Console spill ville forlate ham fullstendig overrasket og også svært fornøyd.

Komplett Game Set
Kjøp en komplett spill Sett av noen ut døren spill som fotball, baseball, cricket, tennis, basketball, etc som barna tar interesse. Den bør inneholde alt rett fra sports utstyr til Jersey av spillet

I-Pods
Hvis ungen er en techno-freak cum musikkelsker, kan du ikke tenke på noe bedre enn en I-Pod. Også, ikke glem å laste opp sin favorittmusikk på I-Pod. Dette ville virkelig en interessant gave til jul anledning.

Miniatyr helikopter
De fleste av den lille gutter drømmer om å bli en pilot, fordi det tar dem til en helt annen verden av action, spenning og eventyr. Gifting dem en Miniature Helicopter er som å gi vinger til sine drømmer. Presentere ham en Miniature Helicopter ham denne jul og observere gnist i øynene.

Play Station (siste versjon)
Playstation 3 offisielt navngitt som PLAYSTATION 3 og ofte forkortet PS3 er den tredje hjem spillkonsollen produsert av Sony Computer Entertainment. Dette er den mest nyeste og avanserte versjonen av Play Station og ville absolutt danne en flott gave til din lille prins denne jula.

Remote Controlled Car
Hvis din lille gutten er litt for lite til å forstå en komplisert videospill eller bruke en I-pod, gifting ham en fin stor fjernstyrt bil ville være det beste alternativet, denne julen. Han ville nyte sin kontroll over sin lille gadgeten til han blir stor nok til å be om noe mer teknisk avansert.

Roboter
Det finnes flere typer leketøy roboter tilgjengelig i markedet og små gutter har lyst på dem mye. Hvis du kjøper dem litt elektronisk følgesvenn å leke med, vil de bli overlykkelig. Dette julegave ham med den nyeste Robot tilgjengelig i markedet.

XBox 360
XBox 360 er den nest spillkonsollen produsert av Microsoft, og den avanserte versjonen til Xbox. Xbox 360 er kompetent med Sonys PlayStation 3 og Nintendo Wii som en del av den syvende generasjon spillkonsoller.

Harry Potter Novel
Romaner Harry Potter er en gal blant barn. De liker å lese fantasy-romaner spesielt hvis det er en magisk sagaen om Harry Potter. Hvis du ønsker, kan du kjøpe hele serien for dem eller du kan rett og slett velge en roman. Denne gaven ville være apt bare hvis din lille gutten er over 10 år.

Julegaver til menn
Jul i Grønland
Julen julestrømpa
A Christmas Carol
Julegaver for små jenter
Julegaver til kjæresten
Julegaver til Little Boys
Gothic Juledekorasjoner
Julestrømper Hunt
Christmas Vacation
Caganer

Leave a Reply