Christmas In Ungarn

Julen er en av de mest populære og mest berømte festivaler i Ungarn. Den høytiden i landet begynner med ankomsten av julen og fortsetter til det nye året. I Ungarn er julaften kalles “Szent-este ‘, som betyr’ Holy kveld ‘. På denne dagen, folk pynte juletreet og tilbringe kvelden i selskap med sin familie. Det antas at av St. Nicholas besøker Ungarn 6. desember. Han kommer fra Nordpolen, i pulk dratt av reinsdyr. Les videre for å vite mer om julefeiringen og tradisjoner i Ungarn.

Julefeiringen i Ungarn
Julen er mer av en privat ferie i Ungarn og folk feire dagen med familien sin, i stedet for møtende parter, som er den vanligste måten å feire festivalen over hele verden. Noen familier følge den gamle tradisjonen og holde dekorert juletre en overraskelse for barn, som mener at det ble brakt av engler som fortalt av folkeeventyr. Barna er ment å gå inn i rommet der juletreet holdes, bare etter de hører lite tre bjeller ringer. Barna deretter finne sine gaver hengende fra juletreet, med små etiketter som inneholder deres navn, for å hjelpe dem til å identifisere sine gaver. Familiemedlemmene synge julesanger og åpne sine gaver.

Det er mange folk tradisjoner knyttet til ungarske julefeiringen. Noen av disse tradisjonene har sin opprinnelse fra førkristen tid, dvs. før 1000 f.Kr., være presis. Men i de siste tiårene, har de fleste av disse tradisjonene forsvant. I små ungarske landsbyer, er noen av disse folkemusikk fortsatt observert. Dagen for Luca er fortsatt feiret, som er kjent som dagen for ‘kjærlighet prediksjoner’. En annen juletradisjon observert er Betlehem spille. Stykket har et flott manus og er godt verdsatt over Ungarn. Et par dager før jul, grupper av unge gutter, kledd i kostymer, gå fra dør til dør med en kunstig modell av Holy familie. De vedta en kort skuespill om Jesusbarnet og synge julen dikt.

Den ungarske Santa, kjent som Mikulas, besøker barna 6. desember. Gaver som de mottar er basert på deres oppførsel gjennom hele året. Hvis et barn har vært god, etterlater Santa ham / henne støvlene fulle av godbiter, tradisjonelt med mandariner, valnøtter, godteri, epler, datoer og sjokolade Mikulas figurer. Mikulas er sammen med to eller tre onde gutter, kjent som krampusz. Det antas at de onde gutter straffe de barna som har misbehaved. Det er også vanlig i Ungarn for små barn til å skrive eller tegne en liste over ønsker, som de ønsker Santa å gi dem. Listen er å bli satt på sine vinduer i kveld, slik at Santa kan se dem.

Funny Christmas Songs
Christmas Wedding Music
Christmas Wedding Mat
Julegaver til lærere
Julen Innendørs Dekor
Jul i USA
Christmas In Argentina
Juletre Topper
Creative julen Oppskrifter
Julen Charity Gaveideer
Outdoor Juledekorasjoner

Leave a Reply