Christmas In The Holy Land

Betlehem er stedet hvor Kristus ble født, og det er kjent som det hellige land. Reisende fra hele verden kommer hit i julen for pilegrimer. Det er en grotte i Betlehem, med en 14-spiss Silver Star, der Kristus skal ha blitt født. Så mange som tre julen Eves feires i Det hellige Land. Den første ligger på 24. desember feiret av de protestantiske og katolske kirker. En annen julaften blir feiret av den greske ortodokse, koptiske (egyptiske) og syriske kirker, og den tredje blir feiret av den amerikanske kirken. Det er tider når alle de tre Julaften tjenester går på i ulike deler av kirken, på forskjellige språk.

Julefeiringen i Det hellige land
Den tradisjonelle julelunsj i det hellige land omfatter delikatesser som kalkun, krydret med pepper, kanel og muskat og fylt med ris, kjøtt, pinjekjerner og mandler. Protestantene gå rundt og synge julesanger på julaften. De besøker kirken på julaften og tilbringe dagen med familie og venner. Barn åpner gavene sine i morgen, før frokost. I katolske kirker, prester velsigner alle med vievann og alle familiemedlemmene tar en slurk av det hellige vannet, å bli velsignet av den mektige Gud.

Epiphany er svært viktig i det Hellige Land, hvor en spesiell gudstjeneste holdes. Et kors er dyppet i vann, slik som å velsigne det og da, folk tar dette vannet til sine hjem. De tar tre slurker med denne hellige vann før du spiser noe. I Betlehem, er julen en høytidelig rituale og troende fra hele verden samles i Det Hellige Land for å minnes den dagen da Gud hadde tatt fødselen mellom dem. De passerer den ærverdige graven Betlehem etter inn den hellige byen og besøke den berømte kirken Nativity.

Christmas In Norge
Julen Utklipp
Christmas In Sør-Asia
Father Christmas
Juletre Avhending
Julen bøker for barn
Julen dikt for Teacher
Julesanger
Fødsel Fast
Christmas Wishes
Christmas In Mellom-Amerika

Leave a Reply