Christmas In Syria

Julen er en festival som blir feiret i nesten alle land i hele landet, med stor pomp og handlekraft. Festivalen bringer i lykke, glede, moro og samhold. Jul i Syria er ikke forskjellig fra andre land. Alle butikker, bygninger og veier i landet er innredet på dagen og festpyntet med lys. Siden Arabisk er det offisielle språket, folk hilser Merry Christmas som Milad Majid. I noen steder hvor armensk snakkes, folk hilser Shenoraavor Nor Dari yev Pari Gaghand som Merry Christmas. Les på å finne juletradisjoner av Syria og hvordan syrerne feire det.

Julefeiringen i Syria
I Syria, på dagen for julaften, alle familiemedlemmer samles rundt en Ubelyst bål, sammen med et tent lys i hånden. Det yngste barnet, vanligvis sønn, leser juleevangeliet høyt. På ferdigstillelse av historien, bålet tent. Flammene fra brannen antas å indikere skjebne og formue i det kommende året. Salmer synges, mens brannen er fortsatt brenner. Etter brannen synker, alle medlemmene hoppe over glørne og aske tre ganger, for å gjøre sine ønsker.

I Syria, folk delta på messen på julaften formiddag, der en annen bål er tent i midten av gulvet. Gamle salmer blir sunget og figuren av Jesusbarnet bæres av politimesteren kirken offisielt. Han berører deretter nærmeste person som en “Touch of Peace”. Denne kontakten blir så båret fram til hver person til stede i messen Akkurat som andre land i verden, er fest en viktig del av syriske juletradisjonene også. Tradisjonell julemiddag inkluderer vanligvis kylling, nøtter, kaker og appelsiner.

I Syria, barna får gaver og presenterer bare på nyttårsdag. Gavene er brakt inn av den yngste av de kamelene som flyttet de tre vise menn til Betlehem. Vann og høy er igjen utenfor den kamel hjem av barna i kveld. De finner at gavene sine har erstattet vannet og høyet i morgen. En spesiell Mass er også gjennomført på 6. desember for å ære St. Nicholas Undergjøreren, en snill og generøs legende.

Julen filmer
Pere Fouettard
Julen Wreath History
The Gift Of The Magi
Ghost Of Christmas ennå ikke kommet
Creative julen Oppskrifter
Jul i Nederland
Christmas In afrikanske Amerika
Top Ten fine julegaver 2012
Kunstig juletre
Anastasia Of Sirmium

Leave a Reply