Christmas In Sør-Asia

Det er en betydelig kristne befolkningen bosatt i Sør-Asia-regionen. Samfunnet venter og nyter den årlige festivalen med stor entusiasme og vigor. Feiringen også bære likhet med den vestlige måte å feire festlig anledning. Forseggjort dekorasjoner, julesanger og fest er sett i hele Sør-Asia, og det er også vanlig å se folk kledd som Santa Claus på julen, spesielt i India, som landet har vært vitne til en virkningen av europeiske tradisjoner under kolonitiden. Les videre for å vite mer om julefeiringen og tradisjoner i Sør-Asia.

Julefeiringen i Sør-Asia
Et stort antall kristne innbyggere i de sørasiatiske land, inkludert India, Pakistan og Bangladesh. De feirer festivalen med mye moro og entusiasme hvert år.

India
I India, kristne står for nesten 2,3% av befolkningen. Indiske kristne, spesielt katolikker, legger enorm vekt på Midnight masse på julaften. Tjenesten har stor religiøs betydning for dem. Kristne familier besøke de lokale kirkene på kvelden den 24. desember, for å delta på midnattsmessen. Kirkene er innredet med Poinsettia blomster og lys på denne festlig anledning. Etter messen er over, celebrators nyte en overdådig fest, som består av varierte julen delikatesser. Gaver er også utvekslet blant celebrators. Å være en multi-språklig og flerkulturell nasjon, “Merry Christmas” i India er ønsket i mange morsmål.

Pakistan
I Sør-Asia landet Pakistan, feirer den lille befolkningen av kristne festivalen med stor entusiasme. En stor prosesjon foregår i Lahore. Prosesjonen starter fra St. Anthony kirke og ender ved katedralen. Tjenestene ta flere timer å nå katedralen. Åndelige seminarer holdes før og under advent. Disse seminarene er ment å hjelpe folk i forberedelsene for ‘Bara Din’ (som betyr “Big Day ‘). Julesanger synges i overveiende kristne områder i løpet av den siste uken i advent. Sangere gå fra dør-til-dør og familiene dem gi noe tilbake. Vanligvis er pengene som samles inn fra disse julesanger donert til veldedige organisasjoner.

Bangladesh
I Bangladesh, en annen fremtredende sørasiatiske land, julen identifisert som “Bara Din ‘(Bangladesh var tidligere en del av Pakistan). Landet har sin egen unike måte å feire festivalen. Den Mariakirken i delstatshovedstaden, Dhaka, vert religiøse samlinger, som fortsetter i flere dager. Andre kirker invitere samfunnet å bli med dem i å dekorere juletreet og sang julesanger. Noen kirker også organisere en fest etter tjenestene. Festivalen er i hovedsak knyttet til å gi og motta Guds kjærlighet. De fleste familier tilbringer julaften sammen, selv om julesanger spilles i bakgrunnen. Festivalen er vanligvis en travel dag for hele den kristne samfunnet i Bangladesh

Jul i Skandinavia
Christmas pudding
Julen Stories
Førkristen Alpine Tradisjoner
Christmas In Africa
The Gift Of The Magi
Julegave kurver
Julegaver til Little Boys
Juledags morgen
Christmas In Sør-Amerika
Christmas Songs For Kids

Leave a Reply