Christmas In Slovakia

Julen markerer Jesu fødsel, og denne dagen blir feiret over hele verden med stolthet, ære og prestisje. De beste måtene å skjemme bort dine nære og kjære, på denne måten, er å gi gaver og organisere fester. Julen betegner kjærlighet, velsignelser, fred, brorskap, lys, mat, gaver og fester. Juletrær, julaften, julesanger og julen masse er søkelyset for anledningen. Hvert land har sin egen unike måte å feire den hellige festivalen og Slovakia er intet unntak. Jul i Slovakia har vært svært tradisjonelle siden sine tidlige dager. Det er åndelig siden de fleste slovaker er romerske katolikker. Det feires som i andre land, minus den pomp og fanfare. Les videre for å utforske juletradisjoner i Slovakia.

Julefeiringen i Slovakia
Julen har vært veldig tilpasset og tradisjonelle for slovakiske katolikker. De anser julaften dag som den mest betydningsfulle dagen i ferien, som er kjent som “Stedry den ‘(The Generous Day). Kvelden kalles “Stedry vecer ‘(The Generous Evening). Hele jula har blitt kåret som “Vianoce ‘. På denne dagen, er vante juletrær pyntet med fargerike lys, gaver, baller og sølv tråder. Som i andre land, slovaker delta på Midnight Mass i kirken, synger julesanger og spise middag med sin familie, på deres avkastning. De hilser Merry Christmas som “Vesele Vianoce. En stastlivy Novy Rok ‘.

På julen, er forskjellige delikatesser tilberedt av forskjellige familier og regioner. Hovedretten består Sauerkraut suppe, fisk og potet salat. Loke, en tradisjonell rett forberedt fra bakt steget deig, er rosiner og valmuefrø servert etter middagen. Ulike frukter, som epler, appelsiner, ananas, bananer og nøtter, og kaker er også fremtredende på denne anledningen. Andre steder, inneholder kurset en fisk parabolen og en tykk kål suppe, med pølse, kjøtt, tørket sopp og krem ​​som heter ‘Kapustnica’. Tørkede plommer og epler er også brukt i enkelte steder. Desserter kan variere fra informasjonskapsler (kjente var vanilje halvmåne) til barer til spesielle tynne vafler, med honning.

Jul i Mexico
Julegaver til far
Julen Wreath
Julen Dyr
Tømte
Topp 10 Christmas Toys For 2012
Unike Juletre Ideas
Christmas In Norge
Julemanden
Julen Handmade Stocking
Jul i Romania

Leave a Reply