Christmas In Skottland

Julen feires mye over hele verden, av alle folk av religion. Det er den mest imponerende anledning rundt vintersolverv. Kjærlighet, hengivenhet, samhold og brorskap er de viktigste funksjonene i festivalen. I Skottland, kom oktober og forberedelsene til festivalen starter på en omfattende plan for å få det beste ut av det. Tradisjonelt ble julen feiret stille i landet, siden Kirken i Skottland eller Presbyterian Church ikke gi noen grunn betydning for det. Det var bare en tid tilbake at desember 25 ble erklært som en spesiell anledning der. Les videre for å vite om den juletradisjoner fulgt i Skottland.

Julefeiringen i Skottland
I Skottland, Christmas planlegging og forberedelser starter fra like før Halloween. Festivalen er kjent som Yule eller Yuletide. Lys og Brann spiller en viktig rolle i Scottish julefeiringen. Fyrverkeri og lys skjerm viser er organisert på landsbasis. Hellige kranser, tinsel, lys og dekorasjoner er plassert i alle boliger. Dekorert juletrær ta den sentrale posisjonen i hjemmene. Barn henge i strømper på sine bedsides, for å være utfylt av Santa. Scotts hilser Merry Christmas som “Nollaig chridheil huibh ‘.

I skotske hjem, er en rasende ild tent i peisen, for å holde unna alver fra å komme inn boliger og forårsaker problemer i familien. En kvist av misteltein henger fra tak og i døråpninger samt å holde bort onde ånder og få et kyss fra partiet gjester. Store bål er tent i deler av Skottland. Folk spiller sekkepipe, dans, synge og drikke rundt disse bål. I Burghead, satt frivillige en tjæretønne i brann og bytter på å bære den på hodet, før de knuse den i stykker.

I Shetland, er parade av en 30 ft vikingskip utført. I Comrie, parader viser store fakler er organisert, hvoretter folk dyppe faklene i elva. Appetittvekkende kaker laget av havregryn, kalt flatbrød, er spesialitet av Skottland, på julen. Lunsjen består vanligvis stekt kalkun, Sage & Onion Stuffing, Chippolata Pølser, stekt poteter, gulrøtter og rosenkål, sammen med scotch eller champagne. Som dessert, konvensjonell og fristende Christmas pudding kjent som Clootie Dumpling blir servert. Barn ta den med vaniljesaus saus og voksne med whisky eller rum.

Jul i Skottland er en enkel affære, men stilig og skiller seg fra resten av verden. Festivalen er en tid for familie og venner å forene og tilbringe noen minneverdige øyeblikk sammen. Scottish julen handler om fest, drikking, dans, spill, sang og musikk. Slutten av julen markerer forberedelsene til nyttårsfeiringen, som regnes for å være enda mer viktig festival enn julen, av noen mennesker. Scotts tror at på New Yea, vil den første personen til å gå i hjemmet bringe i gode formuer for de innsatte.

Grinch
Christmas Wishes
Juledekorasjoner Theme
Julen Kontor Dekorasjoner
Julen julestrømpa Ideas
Julen Dyr
Julen Tegn
Chrismukkah
Christmas In Canada
Juletrepynt
Julen leker for småbarn

Leave a Reply