Christmas In Sibir

I Sibir, faller julen på de mest hårreisende dagen i året – januar 7th. Ja, det Siberians følger den julianske kalenderen. Blir styrt av kommunister i lang tid, gjorde Russland ikke se Christmas som en betydelig festival i lang tid. Mens de feiret det nye året med stor iver og betydning, ble julen bare sett på som en forlengelse av de nyttårsfeiringen. Imidlertid er julen nå stadig mer viktig og gjennom de siste to tiårene, har folk begynt å dukke betydelig interesse i bygging juletrær og dekorere sine hjem til tross for iskaldt vinter der temperaturen går til så lavt som -12 grader. Siberians har også en gave å bringe figur, Far Frost, som har nære likhetstrekk med Sinterklass. Siberians feire julen ved å delta masse og gjennomføre bønner etterfulgt av en storslått fest. Les videre for å få en nærmere oversikt over Siberian julen.

Julefeiringen i Sibir
Siberian julen faller den 7. januar som de følger julianske kalenderen som skiller seg fra den gregorianske kalenderen etter 13 dager. Jul i Sibir er mer av en religiøs hendelse som en festival sesongen som feires i andre deler av verden. De Siberians utføre seremonielle lange tjenester, inkludert vesper, kongelige timer på julaften dvs. 6. januar. Familier har grand hellige nattverd med 12 retter, som representerer de tolv apostler Jesus. Post-supper, familiene besøker kirken for All Night Vigil. De besøker kirken igjen på Christmas Morning å delta på guddommelige liturgi Nativity. Julefeiringen ble undertrykt, ikke bare i Sibir, men over hele Russland, ved den kommunistiske regjeringen. Feiringen ble re-introdusert i løpet av 1992. Som julen faller umiddelbart etter nyttår, er det feires med stor iver over Sibir.

Bestefar Frost
I tidlige poster og historier, ble Ded Moroz beskrevet som en ond og grusom trollmann, som likte frysing mennesker og bortførelsen barn i hans gigantiske sekk. Det antas at foreldrene kidnappede barn måtte betale ham en god mengde løsepenger for å få sine barn utgitt. Gradvis, på grunn av innflytelsen av de ortodokse tradisjoner, fikk Ded Moroz forvandlet helt til bestefar Frost, vedta visse trekk fra den nederlandske Sinterklaas. Derfor, i Russland, blant annet Sibir, ble far Frost en julegave figur.

Snow Maiden
Snow Maiden eller Snegurochka er en karakter i russiske eventyr som er nevnt som barnebarn av Far Frost, mens i noen andre versjoner, er hun avbildet som sin datter. Historien om Snow Maiden sier at hun er datter av våren og frost, og var ikke ment å blande med mennesker. Som hun vokser, begynte hun å like en gjeter, men var ikke i stand til å gjenkjenne følelser av kjærlighet. Moren følte hennes smerte og ga henne evnen til å elske. Men hennes hjerte smeltet av så snart hun begynte å elske ham.

Bestefar Frost og snø Maiden vises i mange historier og fabler over Russland. Deres historier holde barna klinket og det enigma til jul vokser.

Christmas pudding
Jul i Vatikanet
Julen Poems
Julen dekorasjon ideer
Rudolph-The Red nosed Reindeer
Jul i Tyskland
History of julen
Julen Superstitions
Top Ten julen destinasjoner
Julen Mistletoe
Julen Mocktails

Leave a Reply