Christmas In Russland

Jul i Russland feires på en unik måte, som er forskjellig fra resten av verden. Ortodokse kristne utgjør flertallet av kristne befolkningen i landet. Selv i dag, følger de gamle julianske kalenderen for å minnes forskjellige festivaler, inkludert jul. Dette er grunnen til at festivalen feires 13 dager etter juledag (desember 25) – den russisk-ortodokse julen er observert på 7. januar hvert år. Folk i Russland observere 39 dagers faste, som er brutt den 6. januar, da den første Julestjernen vises på himmelen. Les videre for å vite mer julefeiringen i Russland.

Julefeiringen i Russland

Special gudstjeneste
I Russland er spesielle gudstjenester gjennomført på julaften – 6. januar. Prosesjon av tilhengere bærer lys, fakler og hjemmelagde lykter og dreier rundt kirken for én gang. Prosesjonen returnerer deretter til kirken for å synge julesanger og synge salmer, i lovprisning av Herren Jesus Kristus. Etter ritualet er over, vil folk til stede i kirken spre og vende tilbake til sine hjem, for å nyte på den tradisjonelle middag på julaften, som typisk består av tolv apostler – fisk, bete suppe eller Borsch, fylt kål med hirse, kokt tørket frukt og mye mer. On Christmas Day, ville folk tilbake til kirken, for å delta på tjenester og vende hjem til fest på leppe smacking delikatesser inkludert en rekke forskjellige kjøtt, gås å være favoritt.

Manger
På julaften, ville folk i Russland lage en vakker krybbe, som viser Nativity Scene. Ifølge tradisjonene, ville folk iført masker, portretterer som manger dyr, besøke alle hjem i landet og synge sanger i lovprisning av Baby Jesus Kristus. Sangene ble kjent som “Kolyadki ‘. Julesanger er også sunget i lovprisning av Baby Jesus. De også synge sanger til påberope seg sin gamle Solar Gudinnens kolyada ‘. Til gjengjeld skulle de masqueraded folk akseptere mat og mynter fra hver husstand.

Babushka – The Gift Giver
I Russland er begrepet Santa Claus litt forskjellig fra andre land i verden. I landet, er den legendariske gave-giver kjent som “Babushka”. Ifølge legendene, er Babushka en bestemor, som nektet å følge de tre vise menn til å besøke Baby Jesus Kristus. Når Babushka følte seg skyldig i gjerning henne, tok hun en kurv full av gaver og satte henne sti å gå Baby Jesus Kristus. Men på grunn av hennes nektet å følge de tre vise menn, klarte hun å finne Jesus Kristus overalt. Som et resultat, bestemte hun seg for å forlate en gave på doorsteps av hvert hus i Russland, under festlig sesongen av julen, hvert år.

St. Nicholas
St. Nicholas er veldig populært i Russland. Pr legendene knyttet til julefeiringen i Russland, i 11. århundre e.Kr., reiste Prince Vladimir til Konstantinopel for å bli døpt. Der ble han overrasket av mirakler utført av St. Nicholas av Myra. Han brakte med seg tilbake, historiene knyttet til mirakler utført av St. Nicholas. Siden da, ble den 6 desember dedikert til Saint og ble kåret som St. Nicholas Day. En spesiell fest er forberedt på dagen. Tradisjonen med å feire dagen ble fulgt i mange århundrer før den kommunistiske revolusjonen. Tradisjonen tilbake etter kommunismens fall i Russland.

Julen Venners Poems
Mr. Christmas
Gamle julefeiringen
Christmas Wedding Mat
Belsnickel
Ded Moroz
Jul i Hellas
Julen dikt for Teacher
Hvordan kjøpe juletre
Caganer
Christmas In Belgia

Leave a Reply