Christmas In Østerrike

Julen er en av de viktigste religiøse høytider i Østerrike. Østerrikere ivrig avvente joyous festival, noe som gir dem en mulighet til komme sammen med familie og venner og nyte lystighet. 6 desember anses å være begynnelsen på julen i Østerrike, preget av festen for St Nicholas. Lokalbefolkningen holder en tro på at St Nicholas, kalt ‘Heiliger Nikolaus’, er en helgen, som besøker barn under julefeiringen, sammen med en djevel. Spør han om de gode og de dårlige gjerninger begått av barn gjennom hele året. Snille barn blir belønnet med epler, nøtter, godteri og leker. Djevelen prøver å slå barna som innrømmer sin misbehavior, men Santaklausen sender dem kjører før de er skadet.

Julefeiringen i Østerrike
Juleforberedelser i Østerrike starter fire uker før festivalen. Husene er dekorert med kranser vevd av eviggrønne kvister og dekorert med bånd og fire lys. Østerrikske barn dekorere juletrær på julaften, ved hjelp av ulike dekorative elementer som fargerike leker, halm stjerner, små bjeller, krystallkuler, sjokolade, søtsaker, og stearinlys. Celebrators også oppreist julen barneseng, som eksemplifiserer ‘Holy Family in Stabil “i Østerrike. Barna kommer ut av husene sine for ‘Bescherung “, som forklarer ankomsten av Santa Claus (lokalt kalt Christikindl) med nydelig gaver til barn.

I Østerrike, butikker i nærheten 18:00 på julaften, og det er ingen film eller teater forestillinger og ingen konserter. Snarere er juletreet tent for første gang på 19:00 og hele familien kommer sammen for å synge julesanger. Gavene er plassert under juletreet for barna, men skal pakket bare etter middagen. Julaften er mer av en familie affære i Østerrike. Folk synger julesanger, bære krybbe og vise sitt første barn ved å gå fra dør til dør, flammende fakler inne i husene. Dette er en vanlig skikk observert i hele Østerrike.

Den tradisjonelle julemiddag som er tilberedt i de østerrikske husholdninger omfatter bakt karpe. Mange tradisjonelle delikatesser er også tilberedt og overdådig måltid nytes av hele familien. Den berømte Sachertorte og ulike typer sjokolade serveres som dessert, etter måltidet. Østerrikere har også spesielle halvmåneformede cookies, spesielt tilberedt under julen. Disse informasjonskapslene er vanligvis serveres til barn og yngre gjester. Intime feiringer finner sted i østerrikske hjem og nyte måltidet sammen er den viktigste delen for celebrators. 25 desember og 26. desember er lovlige ferie i Østerrike.

Tio de Nadal
Chilenske julen Bread
Julen Legends
Jul i juli
Legend Of Baboushka
Christmas Toys for Girls
Julen Kontor Dekorasjoner
Baby Jesus Theft
Jul i USA
Julen Wreath Dekor
Julegrantenning

Leave a Reply