Christmas In Norge

I Norge er julen feiret med stor entusiasme og glød. ‘Gledelig jul “eller” God Jul “er den norske måten å ønske” Merry Christmas “. En unik tradisjon i Norge er knyttet til juletre som Norge gaver til England hver jul. Treet er i utgangspunktet en årlig gave til Storbritannia, for å hedre den hjelpen ytes av det britiske folket til de innfødte, under andre verdenskrig. Treet er laget for å stå på Trafalgar Square, midt i London. Hundrevis av mennesker, fra hele byen, kommer til å se den talentfulle juletre, når lysene er slått på. Les videre for å vite mer om juletradisjoner og feiringer i Norge.

Julefeiringen i Norge
Mens det er mange skikker og tradisjoner knyttet til julen i Norge, det er en langvarig og svært populær tradisjon som inneholder en liten gnome Nisse, som vokter husdyr. Det antas at han spiller triks på barn, hvis de glemmer å tjene ham en bolle med spesielle grøt. Gnome er kjent som Julebukk eller ‘Christmas buck “, og hans utseende ligner de av en geit. Julebukk er forbundet med vikingtiden, da hedningene tilba Thor og hans geit. Ideen om Julebukk er svært gammel og fortsatt, veldig kjær for nordmenn, spesielt rundt jul.

Under vikingtiden, brukte en person å kle seg i en geit hud og bære en geit hodet på juledag. Han ville delta på festen og dø i løpet av kvelden, for å gå tilbake til livet. I tidlig kristen tid, kom geit å bli assosiert med djevelen og ville dukke opp i partiet, mens lystig å lage og feiringer var på. Dette spillet ble forbudt av kirken og staten ved utgangen av middelalderen. Men i nyere tid, har geit dukket opp i den tamer og mindre utspekulerte form for Julebukk.

Juletrepynt er en viktig del av festlige feiringer i Norge. De celebrators enten dekorere en gran eller en furu i stue i hjemmet deres. Den er dekorert med hvite lys, glitter, norske flagg og andre julepynt. Papirkurver av fargede og flossy papirene er laget av barn. Disse kurvene er fylt med godteri og nøtter. Populære dekorative elementer inkluderer kjeder laget av farget papir. Farget lys er også stadig mer populært, selv som hvite lysene fortsatt brukes til å ligne lysene tradisjonelt tent på julaften. Familien danser, noe som gjør en sirkel rundt juletreet, før du åpner gavene.

Father Christmas
Julen Books
Jul i juli
Gothic Juledekorasjoner
Julen setninger
Julen Venners Poems
Ghost Of Christmas Past
Christmas In Slovakia
Julegave Bringers
Julen Bell Oppskrift
Julen Frivillig

Leave a Reply