Christmas In Italy

Julen er en av de største kristne festivaler feiret over hele verden. Hele sesongen kan skryte av musikk, sang og dans. Gater, butikker og selv hjem kan ses dekorert med lys, lys og gaver. En sesong av religiøse skikker, er julen i Italia feiret over en periode på tre uker. Hele atmosfæren er fylt opp med forventning, avventer gledelig feiring. En spesiell bønn service og kirken tilbedelse begynner åtte dager før jul. Denne tjenesten kalles Novena og det varer i ni dager. Les videre for å vite mer om italienske julefeiringen og tradisjoner.

Julefeiringen i Italia
I Italia er julen veldig unik, siden den har to opprinnelse. Per første opprinnelse, som er alle kjent med, feirer det Kristi fødsel. Den andre opprinnelse knyttet til Saturnalia (en vintersolverv feiring), den største festen av det gamle Romerriket. Med andre ord, festivalen hedrer Kristi fødsel samt fødselen av den ubeseirede Søn Små barn går fra hus til hus resitere julen dikt, sanger og julesanger i retur for pengene, som de bruker til å kjøpe gaver og presenterer.

I Italia, tar historien av julen oss tilbake til St. Frans av Assisi, som en gang spurte Giovanni Vellita, en Greccio landsbyboer, for å skape en krybbe. Krybbe viste seg å være svært vakker og i sin tur, St. Francis utført en messe før det. Vise julekrybbe på julaften er en av de eldste og mest populære tradisjoner i Italia. Cribs eller manger representerer figurer av Jesusbarnet, Maria og Josef. En kanon er sparket fra Castel St. Agnelo på julaften, som markerer høytiden i Italia. En 24-timers rask er observert av italienerne, før julaften.

På julaften, er en overdådig bankett arrangert, med lange, slanke stearinlys tent rundt. Supper består av capitone (rett laget med stekt ål), spaghetti og ansjos, brokkoli, 10 til 20 varianter av fisk, kastet salat og frukt. Søtsaker inkluderer torrone (a nougat godteri), Panettone (en kake fylt opp med kandisert frukt), Panforte (en honningkake laget med hasselnøtter, mandler og honning) og Cannoli (bakverk fylt med kremost). De viktigste ingrediensene i alle disse godteri er nøtter og mandler. I stedet for Santa Claus, en forfriskende kvinnelig karakter som heter La Befana bringer gaver i Italia. Sko er satt ut av barn på julaften, for å få dem fylt opp med leker, godteri, frukt og gaver. Italienerne sier “Buone Feste Natalizie ‘, som betyr Merry Christmas, til andre mennesker.

Saint Nicholas
Korte julen Poems
Siste Minute julehandelen
Utendørs Christmas Wreath
Fine julegaver
Jul i Brasil
Christmas In Skottland
Caganer
Julegaver til besteforeldre
Christmas Vacation
Julegaver for små jenter

Leave a Reply