Christmas In Holland

Midten av november markerer begynnelsen på julefeiringen i Holland. Imidlertid er juledag generelt roligere enn dagene før det, som er merket med omfattende feiringer. Folk i Holland delta på gudstjeneste på dagen og nyte et overdådig måltid sammen med familien sin. Å være en religiøs dag, folk foretrekker å besøke kirken og søke velsignelser den Allmektige. På ettermiddagen samles de rundt juletreet, synge julesanger og fortelle religiøse historier. Store festligheter blir sett overalt i landet, i løpet av denne høytiden. Det er den tiden da folk kommer sammen med sine familiemedlemmer og venner og nyte anledningen med stor entusiasme. Les videre for å vite mer om juletradisjoner i Holland.

Julefeiringen i Holland
Den lange holdt troen i Holland er at Sinterklaas kommer med sin assistent, Zwarte Pieten (Black Pete) med båt, fra sitt hjem i Spania. Han er kledd i biskopens kappe og bringer gaver til barna. Sinterklaas kommer seiling i en båt, med sin assistent som bærer spanske klær. Mange tror at paret er opptatt med å forberede en liste over gaver for de fleste deler av året. Alle barns atferd er registrert i en veldig stor bok og gaver er besluttet i henhold til de gjerninger begått av ham / henne. Folk strømmer Amsterdam dokker å møte Sinterklaas. Amsterdam er også et svært populært reisemål for julen turisme.

5 desember er Sinterklaas Eve i den nederlandsk-talende folk, når gavene blir mottatt av folk. I julen, bønder i Holland blåse lange horn ved solnedgang, hver om kvelden. Bøndene samles over vann brønner, for å produsere en veldig høy røst. Denne tradisjonelle honking er den formelle erklæringen av utbruddet av julen. Sinterklaas parter er ofte holdt på 5. desember. Folk spille skattejakt spill i partiet. Ledetråder er gitt i form av dikt og gåter. Barn må følge sporene for å finne gaver igjen for dem av Sinterklaas. Spesielle kjeks og matvarer er forberedt for dette partiet.

I Holland er julefeiringen også forbundet med forseggjort dekorasjoner og leppe-smacking delikatesser. Folket bedeck hjemmene sine med glitrende julelys, ballonger, lys, blomster og kunstige eller levende juletre. Tradisjonelle rettene er tilberedt hjemme og Christmas-menyen er stort og overdådig. Behandler som kjeks og godteri er laget, spesielt for barn. En spesiell type kjeks, kalt ‘brev teppe “eller brev kake, er laget av marsipan eller kringle. ‘Pepernoot’ er et annet populært kjeks på fester, laget med ingredienser som kanel og krydder i deigen kjeks mix.

Jul i Bulgaria
Julen setninger
Julen Advent
Christmas Shopping For Wife
Christmas In Argentina
Jul i India
Saint Nicholas
Julen Wreath Design
Belsnickel
Hvordan kjøpe juletre
Top Ten fine julegaver 2012

Leave a Reply