Christmas In Canada

Julen feires med brask og bram over hele Canada. Her er festivalen ikke bare et privat anliggende. Den høytidelige anledningen tok form av et fellesskap festival i det 19. århundre, og siden da er det observert med stor entusiasme av de innfødte i landet. Det er på tide å spre gode jubel, nyte ferien med sine kjære, påberope Herre Jesus Kristus gjennom julesanger og sanger og søke hans velsignelser. I løpet av ferien, ville folk føye seg i rengjøring sine hjem og gjøre leppe smacking julen oppskrifter. Gå gjennom følgende linjer å vite alt om hvordan folk har vært feiret jul i Canada.

Julefeiringen i Canada

Folk fra forskjellige samfunnslag og nasjonaliteter har slått seg ned i Canada, mange år siden. Du kan finne fransk, ukrainere, engelsk og tyskerne bor i Canada i harmoni. Siden Canada har blitt habitat for folk som tilhører ulike kulturer, har julefeiringen blitt enda mer interessant. Festlighetene sett i urbane deler av landet er mye lik som i Amerika. På den annen side, den skotske Highlanders avgjort i Nova Scotia feire anledningen på sin egen måte – ved å synge julesanger og sanger tidlig på morgenen, på juledag.

Enthralling parter fylt med scintillating sang og dans og utveksling av gaver markere feiringen av julen ved eskimoene i Canada. For dem er det lykkebringende anledning den store vinter festival kalt “Sinck Tuck”. Vanligvis kan man være vitne til feiringen av julen i Canada strekker i tolv dager. Ifølge en populær tradisjon, små grupper av masqueraded gjøglerne, kjent som ‘belnicklers’, gå fra dør til dør, gjør rare lyder og handlinger. De ringe klokkene og be om godteri eller andre søte godbiter, når de underholde folk i Canada.

De maskerte mennesker ville fortsette å oppføre seg nifs, til vertene er i stand til å gjøre det riktige gjetning om hvem personen er, bak masken. Mummers ville spørre om velvære for barna og spør dem om de var gode i det siste året. Hvis de små hadde vært bra i året, ville Mummers belønne dem med søte godbiter som godteri og sjokolade. Denne tradisjonen er noe som ligner på det man ser i andre deler av verden, der carolers maske selv og besøke alle hjem for å underholde folk med sanger og julesanger.

I Quebec, den største provinsen i Canada med hensyn til dekning av området, er feiringen av julen preget av dekorasjon av boliger og lokaler. Folk ville sette opp små mangers, skildrer Julekrybber. Spesielle gudstjenester er gjennomført i midnatt julaften. Midnight Mass er ivaretatt av hundrevis av mennesker. Alle som har deltatt på messen, tilbys pork pie, etter ritualer gudstjenesten er over. Deretter, den tradisjonelle julemiddagen serveres, som vanligvis består av steke kalkun og grønnsaker. Du kan også finne nøtter, mince pies og frukt på menyen.

Little Christmas
Julen Utklipp
Julen Venners Poems
Julen vitser
Julen Mistletoe
Julefarger
Julen Door Decor
Juledekorasjon for mottak
Julen julestrømpa Ideas
Gamle julefeiringen
# Funny julen Meldinger

Leave a Reply