Christmas In Belgia

Akkurat som alle de andre europeiske landene, har Belgia sin egen unike stil å feire jul. Varierte tradisjonell tro har sine nyanser i måten festivalen feires i landet. Dagens julefeiringen i Belgia har også lånt noen av sine tradisjoner fra Amerika. Det er to Julenissen tall i Belgia, St. Nicholas og Pere Noel. St. Nicholas besøker dem som snakker Waloon språk, mens de som snakker fransk er besøkt av Pere Noel. Les videre for å vite mer om den omfattende julefeiringen i Belgia.

Julefeiringen i Belgia
I Belgia er det en utbredt oppfatning at St. Nicholas besøker Vallonsk-talende folk to ganger. Det første besøket er den 4. desember, når Saint finner ut gode og dårlige barn. 6 desember er fødselsdagen til St. Nicholas og det anses at han returnerer til snille barn på dagen og belønner dem med gaver. De barna som har henga i misbehavior sitter igjen med kvister. Gaver til snille barn inkluderer godteri og leker, mens kvister er igjen i skoene slemme barn eller i små kurver som er holdt i gårdsplassen. Pere Noel, som besøker de fransktalende mennesker, tar til etterretning velvære av mennesker.

På slutten av julen (‘Kerstavond “i flamsk og’ le reveillion de Noel” i Vallonia), er et spesielt måltid tilberedt i husholdningene, som de belgiske familier nyte sammen. Den overdådige måltid begynner med en drink (aperitiff) og ‘nibbles’, som er etterfulgt av en “startpakke” kurs som sjømat og hovedretten, vanligvis fylt kalkun. Dessert er i utgangspunktet en sjokolade julen logg, laget av svamp roll, lagdelte med krem. Det kalles “Kerststronk ‘(fransk) eller’ la buche de Noel ‘(Walloon). Sjokolade smør krem ​​brukes til å dekke utsiden av dessert og det er fremstilt på en måte for å ligne en bark-dekket logg. Spesielle kaker er også bakt, tjene som behandler i løpet av ferien.

På julen, belgiere delta på gudstjenester med sin familie og bruke festlig anledning for å møte medlemmer av storfamilien og venner. Folk kjøper julegaver til barn og plassere dem under juletreet. Utveksling av gaver i Belgia tar godt før den faktiske datoen for julefeiringen. Imidlertid er det den Santa som gir gaver til små barn, mens resten av familien utvekslinger seg imellom. Festlig anledning feires med enorm iver og entusiasme hele Belgia og folk venter for dagen med stor forventning.

Julepresanger til tenåringer
Christmas In Sør-Asia
Julen Stories
Julen Superstitions
Julebord
Julehandelen
Ghost Of Christmas Present
Sinterklass
Christmas Shopping For Wife
Julestrømper
Christmas Shopping For Husband

Leave a Reply