Christmas In Australia

Når land på den nordlige halvkule feire jul under kalde vintre, er festivalen feiret under varme solfylte dager, i Australia, fordi landet ligger, sørlige halvkule – der somrene er fra desember 21 til mars 21, og vintrene er fra 21 juni til september 21. Dette er grunnen til at julen i Australia er populært referert til som “Summer Christmas ‘. Dette har banet vei for unikhet i feiringen av anledningen på kontinentet. Gå gjennom følgende linjer å vite alt om julefeiringen i Australia.

Julefeiringen i Australia

Julaften
På julaften, ville folk i Australia synge julesanger. Tusenvis av tilhengere av Herren Jesus Kristus ville samles i Melbourne, en by i Australia, på Eva. Julelys er også opplyst av dem. I Sidney, ville folk begynne å synge julesanger en uke før festivalen. Julen Bush, en plante innfødt til Australia, er spesialitet av landet, og satt sitt beste bruk i løpet av høytiden. Anlegget er preget av små røde blomster og blader. Anlegget er mye brukt til å dekorere hjemmene og lokaler, til jul. Sommerferien, som starter fra midten av desember og fortsetter til tidlig februar er nytes til det fulle, i Australia.

Juledag
Den tradisjonelle julebord, utarbeidet av folk i Australia, består vanligvis av kalkun med skinke og svinekjøtt. Legge til leppe smacking delikatesser er familien julen plomme pudding, servert på slutten av måltidet, som en dessert. Turistene i Australia ville nyte julen ved å ha middag på middag på en lokal strand. Bondi Beach i Sydney er påske Suburbs er knutepunkt for turister, under festlig sesongen av julen. Tusenvis av mennesker kan bli oppdaget, feirer festivalen med stor entusiasme, på stranden. Mens hjemme, ville folk i Australia tilbringe dagen ved å omgi seg i spennende friluftsaktiviteter og spill.

Oppfatningen av Santa Claus i landet er også litt forskjellig fra resten av verden. Her rir Santa Claus i seks hvite boomers eller kenguruer, i stedet for reinsdyr. Hans kjolen er også litt mindre “hot” enn den tradisjonelle antrekk. Yacht rase organisert på Boxing Day (desember 26) er verdenskjent. Løpet starter fra Sidney og slutter i Hobart i Tasmania. Boxing Day markerer begynnelsen på etter jul prute shopping i Australia. I motsetning til det mange tror at Boxing Day er noe relatert Boksing sport, er det faktisk dagen, når arbeidsgivere i landet ‘boks’ gaver til sine ansatte. Jul i Australia er noe verdt å se på, bare for måten folk feire det.

Christmas In Holland
# Funny julen Meldinger
Hedenske tradisjoner og julen
Badalisc
Julen Books
Mos Gerila
Christmas Wedding Music
Jul i Mexico
Julemanden
Christmas Toys for Girls
Julen Wreath History

Leave a Reply