Christmas In Argentina

Julen er en av de anledninger som feires over hele verden. En festival av glede og lykke, er det feiret over hele verden med enorme glød og entusiasme. Julefeiringen i Argentina er varierte, på grunn av sin kulturelle mangfold. Ulike tradisjoner i landet har bidratt til den allsidige feiringer. Der er festivalen feiret i sommer, som desember måned er en del av den varme årstiden. ‘Feliz Navidad “er den argentinske måten hilsen jul, noe som betyr Merry Christmas. Les videre for å vite mer om den omfattende julefeiringen i landet.

Julefeiringen i Argentina
Siden argentinerne feire jul i det varme været, forseggjort forberedelsene til festivalen starter mye tidligere enn i noen annen del av verden. Folk bedeck sine hjem med lys og blomster. Kranser av grønt, gull, røde og hvite blomster pryder hjemmene. Garlands i røde og hvite farger er hengt på dørene. Juletrær, kunstige eller levende, er pyntet med blonder, baller, Julenissen figurer, lys, farget lys, smykker, små gaver og til og med Papai Noels. En viktig del av julefeiringen i Argentina er julekrybbe eller Pesebre. Mange argentinere satt opp en Crèche i deres hjem, sammen med Kristi krybbe. The ‘Pesebre’ holdes i umiddelbar nærhet av juletreet.

En vakker tilpasset praktiseres av lokalbefolkningen er å bruke bomull baller på grenene av juletreet. Dette er gjort for å simulere snø på trærne om sommeren og har en vakker utsikt gjennom hele nativity. Enda en jul skikk er å komme sammen med medlemmer av storfamilien. Etter å ha deltatt gudstjenester i lokale kirker, mennesker besøker sine venner og slektninger for å gi de julen ønsker. Festivalen er merket med joyous familie fagforeninger. Familier nyte den storslåtte Christmas måltid i hverandres selskap, og dette er fulgt ved å heve en skål i husholdningene. Den tradisjonelle argentinske julemiddag serveres i hagen og delikatesser kan omfatte stekt kalkun, stekt svinekjøtt, utstoppa tomater, mince pies, Christmas er brød og pudding.

I Argentina, liker barn indulging fyrverkeri etter måltidet og voksne er mer enn glade for å bli med dem. Brann sprakk er brent ved midnatt, noe som gjør hele himmelen ser opplyst. Tradisjonelle Globos, papir ballonger tar av mot himmelen når opplyst fra innsiden, er også opplyst av barn. De Globos, som de venture sammen i den argentinske himmelen, ser veldig vakker og strålende. Siden familien interaksjoner anses svært viktig i landet, i mange hjem, alle medlemmene sitte sammen og prate eller spille spill for hele natten. Voksne er også sett dans med den yngre mye og nyter sin måte å ære. Små barn blir sett venter på Santa Claus å motta sine gaver. Alt i alt, feirer julen er en grand affære i Argentina.

Christmas In Mellom-Amerika
Christmas In Etiopia
Juletre Dekoreringsidéer
Christmas In Norge
Juletradisjoner
Julen Venners Poems
Julen Charity Gaveideer
Christmas Shopping For Husband
Christmas In Østerrike
Legend of Drummer Boy
Secret Santa Party Spill

Leave a Reply