Christmas In afrikanske Amerika

Christmas in African Amerika er mer av en familie feiring. Folket i afroamerikanske samfunnet dekorere hjemmene sine med hjemmelagde håndverk og forberede et overdådig måltid å feire festivalen. Men holder festivalen en større mening for disse menneskene, enn bare feiringer og gleden. Samfunnet kobler til de grunnleggende verdiene i livet på denne jublende anledning og feirer festivalen i en svært meningsfull måte. Les videre for å vite mer om den afroamerikanske juletradisjoner.

Julefeiring I afrikansk-Amerika
For den amerikanske afrikanere, starter jula 26. desember. Kwanzaa er deres tid for innhøsting ritual som markerer begynnelsen av høytiden. Her kan opprinnelsen av ferien spores til tider av borgerrettighetsbevegelsen, på 1960-tallet. Ideen var å minnes den afrikanske arv det afroamerikanske samfunnet, som snakker swahili. Dette ritualet varer i en uke. Familiesammenkomster og utveksling av gaver skje og svart, rødt og grønt lys er tent i en serie, for å symbolisere de syv grunnleggende verdier som er definert for den afroamerikanske familier, som kollektivt arbeid og ansvar, tro, formål, selvbestemmelse, enhet , etc.

I afrikanske Amerika, de viktigste fargene julen er sort, rødt og grønt. Papir dekorasjoner i disse fargene kan sees som danner en del av hjem innredning. Hjemmelaget eviggrønne Kwanzaa bush ornamenter er sett dekorere husene under Kwanzaa. Barn av samfunnet blir undervist om sin kulturarv, for å gjøre dem til å føle forbundet med fortiden. Hendelser blir også organisert, der barna kan vise sine kunstverk. Fotografier av dagens generasjon vises også i denne hendelsen. Den tradisjonelle tabellen innstillingen inneholder et aks for hvert barn og en utskåret og dekorert enhet cup, som skal brukes for toasts på hver kveld av Kwanzaa. På alle de syv netter, familier kommer sammen for å tenne Kinara, de syv-hullet lysestake.

I holderen, er den svarte stearinlys i midten opplyst av barn på den første natten, som står for å symbolisere samhold. Den røde lyset er tent av noen andre familiemedlemmer, som symboliserer selvbestemmelse. På denne måten, blir syv stearinlys tent på syv dager, hver stearinlys symbolsk for en tilsvarende verdi. Alle drikker fra Unity cup, etter å tenne stearinlys. Barn får meningsfulle gaver, som bøker og en arv symbolet (African gjenstand,) den 31. desember. Populære afroamerikanske matvarer er forberedt på festen. Musikk spilles i bakgrunnen, selv når middagen nytes av familien. Etter festen er over, stiger alle og sverger en recommitment til de syv grunnleggende verdier Kwanzaa. Celebrators ønske hverandre lykke og velstand.

Perchta
Fine julegaver
Ferie Nosegays
Noel Baba
Christmas Wedding Music
Julestrømper Hunt
Julen Charity Gaveideer
Jul i Irak
Christmas In Argentina
Romantiske fine julegaver
Mos Gerila

Leave a Reply