Christmas In Africa

Julen er etterlengtet i landene i det afrikanske kontinentet. Festlig anledning feires med mye entusiasme og spenning. Folk er begeistret helt fra begynnelsen av jula og dekorasjoner og forberedelser begynner godt før tiden. De ulike afrikanske land har variert juletradisjoner og skikker, på grunn av deres ulike kulturer og bakgrunner. Imidlertid er den tradisjonelle kalkun middag felles for de fleste av de jule-feirer land på kontinentet. Les videre for å vite mer om julefeiringen i Afrika.

Julefeiringen i Afrika

Kongo
I Kongo, folk og grupper av carolers vandre rundt i landsbyen synge julesanger. Senere går de hjem, slitasje festlige klær og ta kjærlighet tilbud for Jesus (hentet fra folket) til spesiell tjeneste holdt i huset for tilbedelse, dvs. kirken. Folk plassere sine gaver på den opphøyde plattformen, i nærheten av nattverden tabellen. Etter gudstjenesten er over, er venner invitert på for julebord som er ordnet i front av husene.

Ghana
Dette lille landet ligger på vestkysten av det afrikanske kontinentet. Her er kirker og hjem rikt dekorert i den første uken i advent, som er fire uker før jul. Julen i landet er også tid for Cocoa høst, sto for folks velstand og vilje til å bruke på denne festlig tid. På julaften, returnerer alle, inkludert bønder og gruvearbeidere, hjem. En spesiell tjeneste er holdt i kirkene i kveld og barn synger julesanger og marsjere i gatene.

Kenya
Julen er en familie affære i Kenya og medlemmene kommer sammen på denne festlig anledning til å nyte en tradisjonell julemat. Nyama Choma (stek geit kjøtt) og Tuskers Øl er den smaken av sesongen i dette afrikanske landet. Geit kjøtt er spist varm fra kullgrillen og regelen er å spise det på bare en sittende. Blant de Kikuyu og Masai stammer i Afrika, visse deler av geiter er å bli spist av gutter og enkelte andre av jentene. De mindre privilegerte familier spiser kylling i julen, med chapattis, ugali, sukuma wiki og ris.

Liberia
Liberia ligger på vestkysten av det afrikanske kontinentet. Her er julen morgen appellerer til julesanger og folk våknet opp til religiøse sanger. Bomull klut, såpe, godteri, blyanter og bøker er populære julegaver, som utveksles mellom mennesker. En gudstjeneste holdes i morgen og en scene fra livet hellige Kristus er vedtatt. Salmer og julesanger synges i bakgrunnen, på den tiden. Festlig middag, bestående av et måltid med ris, biff og kjeks, er spist i friluft.

Sør-Afrika
I Sør-Afrika, faller julen i sommersesongen. Skoler erklærer sommerferien og camping er populært i løpet av julen. Spesielle filmvisninger og floorshows arrangeres i de store sentrene i landet. Furu greiner blir brukt av innfødte til å dekorere husene sine. Julen gran er satt i et hjørne, sammen med gaver til barn rundt bunnen av gran. 26 desember er kjent som Boxing Day i Sør Afrika og er en proklamert offentlig helligdag. Det er dagen for å slappe av etter hektiske julefeiringen.

Julegaver til kvinner
Christmas Wishes
Christmas In Syria
Santa Claus
Følgesvenner av Saint Nicholas
Julegave Utveksling
Julen Wreath Dekor
Christmas In Sørøst-Asia
Julen Wedding Party favoriserer
Funny Christmas Songs
Julen Venners Poems

Leave a Reply