Chrismukkah

Chrismukkah er en blanding av to helligdager, nemlig julen, feiret av kristne, og Hanukkah, feiret av tilhengere av jødedommen. Chrismukkah er hovedsakelig popularisert i interreligiøse husholdninger hvor foreldre tilhører både Christian og Jødedommen trosretninger. Både jul og Hanukkah feiring forekommer i desember, noe som gjør det lettere å blande disse to feiringer i interreligiøse husholdninger. Chrismukkah representerer en ånd av gjensidig respekt og felles begrunnelse heller enn forskjeller. Det er en smeltedigel for to trosretninger og sørger for en harmonisk sameksistens av to trosretninger i en familie. Barn som vokser opp i interreligiøse husholdninger utvikle sterk følelse av inter-kommunale harmoni som de absorbere den tro av begge religioner. Chrismukkah er en edel måte å innpode både elementer av jul og Hanukkah feiringer i interreligiøse husholdninger. De interreligiøse familier feire Chrismukkah med stor entusiasme, fanfare og munterhet. De pynter sine hjem ved å innlemme symboler og elementer av både tradisjoner og invitere sine venner og slektninger i løpet av denne festlig anledning.

Jul og Hanukkah
Chrismukkah feires med mye religiøs glød og munterhet. Familiesammenkomster og sammenkomster med venner er hovedtrekkene i Chrismukkah feiring.

Chrismukkah Dekorasjoner
Som alle andre festlig anledning, er hjemme dekorasjon en integrert del av Chrismukkah feiring. Folk vanligvis dekorere sine hjem uker før festivalen. De tar stor glede i dekorasjoner som blander to tradisjoner. Hjemmene sine er gjort opp med julestrømper sammen med den jødiske Star of David med mange farger på skjermen, grønn og rød som julen symboler og hvit og blå for Hanukkah. De pynter sine hjem med ornamenter, lys, menorahs, dreidels og Chrismukkah kort.

Feirer Chrismukkah Sammen
Hosting en Chrismukkah parti danner en viktig del av Chrismukkah festlige ritualer. Familiene invitere venner og slektninger for sammenkomster og middag. Lekre matvarer serveres til gjestene, som potet latkes og utstoppa sopper for forretter, prime ribbein for hovedretten parabolen og fylt kål og kugel som siden retter med Hanukkah og julekaker og frukt kaker til dessert. Gaver er også utvekslet med sjokolade og ornamenter blir mest populære Chrismukkah elementer. Familiene innlemme og presentere både tradisjoner i sin egen unike måte.

Spennende aktiviteter for barn
Det er mange morsomme aktiviteter for barn i løpet Chrismukkah feiring. Aktivitetene kan klassifiseres, husk aldersgruppen barn. Søke etter Hanukkah gelt, marsipan eller spille dreidel spillet og sang Chrismukkah carol i nabolaget er noen av aktivitetene som barna hengir i løpet Chrismukkah fest.

Den Chrismukkah feiring er ofte merket med familien kommer sammen, fest på delectable mat og lystighet. Familier av interreligiøse husholdninger liker fest på mange typer retter og ritualer, sanking og møter i løpet av denne festivalen holde ånden av begge religioner og anledninger live. Chrismukkah feires av både kristne og jøder med mye moro-fare, religiøs glød og munterhet.

Making Christmas Wreath
Julen Charity Gaveideer
Julepresanger til tenåringer
Julegave For Friends
Christmas In Sørøst-Europa
Yamal Iri
Julegaver til kvinner
Christmas Carols
Gamle julefeiringen
Julen Resepsjon Aktiviteter
Julen Bell Oppskrift

Leave a Reply