Baby Jesus Theft

Baby Jesus tyveri refererer til innbrudd av Jesusbarnet figurer fra statiske creche viser i offentlige steder og fra hjemmene. Dette er trolig den eneste tilbakeslaget av jula. Det er noen få sadistiske sjeler som ser å vandalisere Fødselskirken scener som reist med så mye av sentimental og religiøs verdi. Noen av disse pranksters er også kjent for å ha lemlestet disse figurer og erstattet dem med “sataniske” tall eller varsler. Noen av julekrybbe creche-er har blitt ødelagt hinsides utvinning. Det finnes en rekke sikkerhetstiltak som er strengt håndhevet og satt på plass i dag. Disse brukes til å beskytte offentlige nativity scener og også å beskytte hjem med hjelp av CCTV-tallet. Ingen har virkelig forstått motiv bak slike latterlige handlinger, men sikkerhetsmyndighetene forstå effekten av slike hærverk og bo på vakt for å ivareta de tidløse tradisjoner som vi forbinder med en god jul.

Julekrybber Hærverk

Tyveri History
Det har vært ulike hendelser der vandalene har stjålet Baby Jesus, eller også igjen med en hel julekrybbe! Den første av slike hærverk angrep skjedde i en Metodistkirken i Pennsylvania hvor Baby Jesus tallet ble stjålet og erstattet med et gresskar på rundt samme størrelse. Dette forårsaket mye angst, og det var en økning i disse tyveriene etterpå. Noen figurer er enda ofre for rasistiske uttalelser og er ødelagt og lemlestet før de utvinnes av tjenestemenn. Et par andre tyverier skjedde rundt Stony Point, Eureka Springs og i Illinois. Disse tyverier var nok til å få hele verden startet på disse handlinger av kriminalitet.

Tyveri og TV
Noen av disse umenneskelige handlinger av tyveri er dokumentert og sendt på TV for å la verden få vite om slike hendelser. I en populær TV-serie kalt Dragnet, en scene i serien avbildet hvordan politiet prøvde å løse mysteriet med den forsvunne Baby Jesus fra en julekrybbe display. Episoden viser også hvordan folk velger å feire julen uten Baby Jesus figurine og fortsette med de andre festligheter. Baby Jesus Skulpturen er deretter brakt tilbake til sin plass.

Sikkerhetstiltak
Det finnes ulike sikkerhetstiltak som er iverksatt for å forsvare nativity scener blir ødelagt. Overvåkningskameraene, CCTVs og tyveri alarmer er nå installert i de fleste, offentlige fødsel scener områder. De hjemme som ønsker å beskytte sine nativity scener og Jesusbarnet tall fra å bli stjålet er også sakte tilpasning til forholdsregler for å installere kameraer og alarmer rundt huset.

Det finnes noen mennesker som tror på og jobbe mot anti-religiøse følelser og ser å ødelegge og vandalisere symboler festlighet og godt humør. Hvis du ønsker å beskytte og forsvare deres hjem fra en mulig tyveri, må du ty til sikkerhetstiltak og en lavmælt eller godt beskyttet julekrybbe skjerm i julen. Med dette på plass, er du klar til å feire julen mot enhver form for trussel eller pilfering. Ideen er å ha en lykkelig og trygg jul.

Julen Frukt Barer
Hedenske tradisjoner og julen
Christmas In Etiopia
Julen Wreath Design
Julen Quotes
Julen Oppskrifter
Christkind
Julen Bryllupsinvitasjoner
Julestrømpe History
Christmas Crackers
Christmas In Sørøst-Asia

Leave a Reply