Anastasia Of Sirmium

Saint Anastasia av Sirmium er populær over hele verden som den åndelige barn av St. Chrysogonus, som er hedret av den ortodokse kirke den 25. desember dvs. juledag. Dette kristen helgen var en martyr som døde på Sirmium og er hedret i katolske kirker og ortodokse kirker som Great Martyr Anastasia, det ‘Deliverer fra Eliksirer’. Hennes legender ta flere århundrer tilbake, hvor hun ble omtalt som en roman eller Sirmian født og en romersk borger av aristokratisk rang. Saint Anastasia er skytshelgen for martyrer, vevere, enker og de som lider av forgiftning. Hun er ansett som en healer og djevelutdriver. Hun er hedret av navn i Canon av messen, og er blant de syv kvinner, ikke inkludert Jomfru Maria, som er gitt enorm betydning i kristendommen. En palmegren, bolle med ild, martyrer kors og en medisin pott er noen av hennes attributter anerkjent verden over. Les videre for å finne ut mer om legenden henne.

Biografi
Født av en edel hedensk far og en kristen mor i Roma, Anastasia fødsel registrert i år 275 e.Kr. Moren hemmelighet døpt datteren og tok henne opp med kristen tro. Hun ble en edel dame veldig mye forankret i sin tro på Jesus Kristus. Men hun var gift med en hedensk navngitte Publius som døde en tidlig død. Han var svært grusom til Anastasia og var alltid sint av hennes misjonsarbeidet i fengselet. Hun ble deretter sendt til keiser Diokletian og Pontiff av Capitol, Upian av Florus prefekt. Begge forsøkte å formane henne fra hennes religion. Upian deretter nærmet seg henne med en uanstendig gest og den Allmektige straffet ham med døden ved blindhet og kramper. Florus så sultet henne i et fengsel, men Gud holdt henne i live. Han fordømte henne til øya Palmarola hvor hun ble brent levende. St Apollonia begravet kroppen hennes nær Zara, Dalmatia, men hennes relikvier ble senere flyttet til Cathedral of St. Anastasia i Zadar, Kroatia.

Bønn til St. Anastasia
O Anastasia, Holy martyr, jeg nær deg, hjelp meg be. Du som vet hva jeg, og de nær meg trenger, forbønn for mine presserende behov, min åndelige og materielle ønsker. Jeg betro seg til deg og betro alt til din kjærlige omsorg. Tilby opp til Jesus at anbudet og konstant omsorg som du bar ham her på jorden. O Holy Anastasia, du som led martyrdøden for kjærligheten vår Herre og tro, ber jeg dere nåde til å meditere på og leve Passion of Jesus og lidelser Holy Mary. Be om at jeg vil være i stand til å gå i veien for ydmykhet, enkelhet, kjærlighet og oppofrelse, oppfylle til alle tider, og i alle måter, den hellige Guds vilje. La meg leve forent med Jesus, Jomfru og du, for all evighet. Amen.

Anastasia liv er en lærdom som beviser at Gud virkelig tester din vilje i ekstreme måter. Men du vil bli husket i denne verden till evighet, hvis du klarer å bestå testen med unbendable tro på ham.

Christmas In Sibir
Julegaver til kjæresten
Julen Kontor Dekorasjoner
Julen
Juletre Vedlikehold
Jul Home dekorasjoner
Julestjernen dekorasjon ideer
Julen julestrømpa Ideas
Julen Wreath
Fine julegaver
Julen Utklipp

Leave a Reply