A Christmas Carol

A Christmas Carol er en populær roman skapt av den store engelske forfatteren Charles Dickens. Det ble først utgitt av Chapman & Hall 19. 1843 desember. Historien forteller transformasjonen av en velstående forretningsmann, Ebenezer Scrooge, fra en gnier gammel synder til en storsinnet anbud hearted gentleman, påvirket av besøk av spøkelser av Jacob Marley, Christmas Past, Present og ennå ikke kommet. Den novella møtt med umiddelbar suksess og gode kritikker. Fortellingen har blitt sett på som kritikken av 19. århundre industriell kapitalisme og sies også å ha spilt en viktig rolle i å gjenopprette ferie til en av munterhet og festivitas i Storbritannia og USA etter en periode med måtehold. A Christmas Carol har knapt mistet sin popularitet siden dens utseende og har blitt tilpasset til filmer, operaer og andre medier. Hvis du vil vite tomten sammendrag av den store novella, gå gjennom følgende linjer.

Synopsis
Skrevet av den berømte romanforfatter, er Charles Dickens, En julefortelling enda en berømt klassiske bok for barn. Historien begynner på en julaften, sju år etter dødsfallet av Jacob Marley, forretningspartneren av Ebenezer Scrooge. Scrooge er en grådig person som har ingen plass for godhet, nestekjærlighet og medfølelse i hans liv. Marley spøkelse advarer Skrue til å endre sin holdning, men forgjeves. Scrooge blir neste besøk av tre andre ånder, hver tar ham gjennom scenene av sitt liv, med håp om å forvandle ham.

The Plot
Fortellingen forteller historien om en julaften i 1843 og Ebenezer Scrooge, beskrevet som en klemme, wrenching, gripe, skraping, tviholdt, pengegrisk gamle synder!, Som avskyr jul og bruker den berømte Bah, humbug! setning for å beskrive festen. Han finner julen til å være en dårlig unnskyldning for å plukke en manns lomme hver tjuefemte desember. Når han kommer hjem en kveld, er Skrue besøkt av Marley, er hans avdøde forretningspartner, spøkelse. Marley trygler Skrue til å endre sine måter eller annet han måtte gå gjennom det samme miserable livet etter døden som han selv. Deretter, en etter en, er Skrue besøkt av tre flere spøkelser.

Christmas Ghosts
Den første av de ånder, Ghost of Christmas Past, tar Skrue til julen scener av hans barndom og ungdom, som vekker den gamle gnier er edel og anbud side som det minner ham om tiden for hans ungdom uskyld. Den andre ånd, Ghost of Christmas Present, tar Skrue å være vitne til en rekke nettsteder, en munter marked der folk blir sett gjøre innkjøp til jul middag, feiring av julen i en gruvearbeider hytte, og også til en fyr. Den tredje ånd, Ghost of Christmas ennå ikke kommet, skremmer Skrue med fryktelige visjoner om fremtiden, hvis han ikke klarer å endre. Skrues egen forsømte og untended grav er avslørt, og gnier sverger på å endre.

Endelig våkner Skrue juledags morgen med stor glede og et ømt hjerte, og tilbringer dagen sammen med sin nevø familie. Denne historien tar oss gjennom hvordan Mr. Scrooge gjennomgår en consummate transformasjon over natten for å bli snill, sjenerøs og medfølende, som representerer julens ånd.

White Christmas
Førkristen Alpine Tradisjoner
Julen Terminologi
Christmas Shopping For Husband
Jul i Nederland
Julesanger
Kunstig juletre
Rudolph Christmas håndverk
Joulupukki
Christmas In Østerrike
Jul i New Zealand

Leave a Reply